Akoestiek en Spraakverstaanbaarheid

Waar veel mensen samenkomen, zoals in kerken, sportcomplexen of presentatieruimtes, staan audiosystemen ten dienste van veiligheid en comfort. Spraakverstaanbaarheid is essentieel en akoestiek is vaak een negatieve factor. Het team van Inferno Audio Visueel kan in ruimtes waar eisen aan de verstaanbaarheid van spraak worden gesteld analyses maken van akoestiek of spraakverstaanbaarheid.


Verbetering van spraakverstaanbaarheid

Door het uitvoeren van STIPA metingen wordt inzicht in de spraakverstaanbaarheid of Speech Transmission Index verkregen. Aan de hand van de meetresultaten kunnen gerichte adviezen gegeven worden. Dat betekent dat wij de spraakverstaanbaarheid van zowel een bestaande als een nieuwe geluidsinstallatie kunnen vaststellen, beoordelen en inregelen. Op deze manier zorgen wij voor een optimale spraakverstaanbaarheid.


Kunnen wij u helpen?

Medewerkers van Inferno AV (Lucas Brandsema en Maurice de Wilde) zijn getraind in STIPA meetsystemen. Dit houdt in dat het team is opgeleid om deze metingen uit te voeren en de spraakverstaanbaarheid van zowel een bestaande als een nieuwe geluidsinstallatie kunnen vaststellen en beoordelen.

Wilt u ook goed verstaanbaar zijn?

Neem dan contact op met Inferno Audio Visueel:

T: 0515-434027

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Achtergrondmuziek doorbreekt de stilte

Achtergrondmuziek doorbreekt de stilte

Leave review
Read More
Biamp Beamtracking Microfoons

Biamp Beamtracking Microfoons

Leave review
Biamp Beamtracking microfoons brengen uw videocoferencing meetings naar ee...
Read More
Landelijke Dag Radio op de Werkvloer

Landelijke Dag Radio op de Werkvloer

Leave review
Landelijke Dag Radio op de Werkvloer Donderdag 2 april | 09:00 - 17:00 * Gr...
Read More