Inferno Audio Visueel dealer MAG Audio

Vanaf 1 juli mag Inferno Audio Visueel zich officieel dealer noemen van het Oekraïense merk MAG Audio. MAG Audio fabriceert luidsprekers en subwoofers om permanent te installeren in scholen, bedrijfskantines, sportkantines, sportscholen, horeca gelegenheden en multifunctionele ruimtes. De prijs/kwaliteit verhouding is uitzonderlijk. Dit heeft te maken met de lage productiekosten in Oekraïne in combinatie met de technologische achtergrond van de engineer van MAG Audio.

De naam MAG Audio is afkomstig van het woord MAGnet. Tientallen jaren geleden fabriceerde de huidige fabriek van MAG Audio magneten voor de vroegere Sovjet Unie. Na het uitroepen van de onafhankelijkheid in 1991 moest de fabriek zich richten op andere markten. Men besloot actief te blijven met de productie van magneten voor andere toepassingen. MAG Audio bleek zeer bedreven in de productie van speakers en maakte deze dan ook jarenlang OEM voor talloze luidsprekerfabrikanten.


Enkele jaren geleden besloot het team van engineers dat MAG Audio verder moest kijken dan alleen de productie van speakers. Vanaf dat moment werden er ook luidsprekerkasten gefabriceerd en dat heeft MAG Audio geen windeieren gelegd. Het resultaat is een fantastische lijn passieve en actieve luidsprekers en subwoofers die tegen hele concurrerende prijzen geleverd kunnen worden.


De klank van MAG Audio is heel neutraal, stemgeluid en bass komen allebei heel goed tot hun recht. Opvallend is hoe hard de luidspreker gaan. Dit maakt MAG Audio bij uitstekend geschikt voor ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruik worden. Denk aan een aula van een school, een multifunctionele ruimtes in het bedrijfsleven of een café / kantine in een horeca gelegenheid of bij een sportvereniging.

Jelle Heeringa, directeur van Inferno Audio Visueel ziet mogelijkheden voor MAG Audio binnen hun eigen projecten: “Wij focussen ons al een tijdje nadrukkelijk op installatieprojecten en met het dealerschap van MAG Audio hebben wij de mogelijkheid om onze klanten nog meer kwaliteit te bieden binnen een waanzinnig interessante prijsklasse. Wij waren zelf verbaasd over de klank. Hoe is het mogelijk voor dat bedrag? En dan te bedenken dat elke eindgebruiker aanspraak maakt op 5 jaar garantie. Wat mij betreft een hele zinvolle toevoeging op ons toch al uitgebalanceerde assortiment.”

 

Meer informatie over de verschillende producten is te vinden op de website van de Nederlandse importeur Mennegat Trading BV.

 

MAG Audio Z Serie passief:

https://www.mennegat.nl/shop/675-mag_audio/677-top_speaker_passief

MAG Audio Z Serie actief:

https://www.mennegat.nl/shop/675-mag_audio/682-top_speaker_actief

MAG Audio Z Serie sub passief:

https://www.mennegat.nl/shop/675-mag_audio/676-subwoofer_passief

MAG Audio Z Serie sub actief:

https://www.mennegat.nl/shop/675-mag_audio/683-subwoofer_actiefBiamp Beamtracking Microfoons

Biamp Beamtracking Microfoons

Leave review
Biamp Beamtracking microfoons brengen uw videocoferencing meetings naar ee...
Read More
Landelijke Dag Radio op de Werkvloer

Landelijke Dag Radio op de Werkvloer

Leave review
Landelijke Dag Radio op de Werkvloer Donderdag 2 april | 09:00 - 17:00 * Gr...
Read More
28 september; Kerkendag bij Kerk-AV

28 september; Kerkendag bij Kerk-AV

Leave review
Read More