Previous

Julius van der Werf, Sneek

De bestaande opslagloods van tegelgroothandel Julius van der Werf is uitgebreid met 2200 m2. Daar mag natuurlijk achtergrondmuziek niet ontbreken. De kantine en personeelsruimte zijn vernieuwd. De wens is om beide ruimtes toe te voegen aan de centrale geluidsinstallatie.

Pendule luidsprekers
De nieuwe opslagloods heeft een hoog plafond. Aan het dakspant in de nok zijn daarom pendule luidsprekers bevestigd, de luidsprekers hangen daarmee centraal in de hal. Het geluid van deze luidsprekers straalt rondom af. Dankzij deze opstelling is met vier luidsprekers deze nieuwe hal voorzien van achtergrondmuziek. In de verkeersruimte tussen de twee hallen, in het magazijnkantoor, de kantine en de personeelsruimte zijn kleinere opbouw luidsprekers geplaatst. In alle ruimtes kunnen de medewerkers genieten van internetradio.

Centrale geluidsinstallatie
De apparatuur is centraal weg gebouwd in een 19” wandrack. Een centrale geluidsinstallatie heeft vele voordelen. Dit type installatie zorgt bijvoorbeeld voor minder kans op storingen, dan wanneer de apparatuur overal verspreid is. Met lokale volumeregelaars kan per ruimte het geluidsniveau aangepast worden.

Julius van der Werf
Tegelgroothandel Julius van der Werf, met vestigingen in Sneek en Groningen, levert tegels voor onder andere keukens en badkamers. In de bouwshop voor professionals vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Ook verzorgt Julius van der Werf passende tegelconcepten voor verschillende projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen.

Project:

Julius van der Werf

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek, internetradio

Installateur:

Inferno Audio Visueel