Previous

Audio installatie ’t Ouwe Vat

De muziekinstallatie van Café ’t Ouwe Vat in Sneek was aan vervanging toe en voldeed niet meer aan de wensen. Vooral de verdeling van het volume van de muziek in het café was niet gelijkmatig. Bovendien was de wens om ook op het terras achtergrondmuziek af te kunnen spelen.

Spreiding van geluid
Verspreid door het café zijn opbouwluidsprekers van JBL aan de wand gemonteerd. Door meer luidsprekers te plaatsen en de mogelijkheid om het volume van de luidsprekers bij de bar lager af te stellen is een meer gelijkmatige verdeling van de muziek gecreëerd. Hierdoor zijn de volume verschillen in het café minimaal. De installatie is compleet gemaakt met een zendermicrofoon. Aan de gevel van het terras zijn vier IP64 spatwaterdichte buiten luidsprekers van Apart Audio geïnstalleerd.

’t Ouwe Vat
In de winter is Café ’t Ouwe Vat te Sneek een bruin café waar je terecht kan voor een drankje, darts of om een kaartje te leggen. ’s Zomers biedt ’t Ouwe Vat een terras aan de waterkant en met terrasverwarming is het hier ook ’s avonds heerlijk genieten! In de zomer is de keuken geopend. Dan kun je, na een dagje op het water, op het terras een hapje eten. Het karakteristieke pand van 't Ouwe Vat dateert uit begin 18e eeuw. Het diende als herberg voor reizigers en handelaren die Sneek wilden bezoeken.

Project:

Geluidsinstallatie ’t Ouwe Vat

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek

Installateur:

Inferno Audio Visueel