Previous

Belevingscentrum TWR

Door de inzet van audiovisuele technieken beleving creëren en daarmee een diepere betrokkenheid bij het werk van Trans World Radio realiseren. Met deze wens voor het nieuwe Belevingscentrum Missie & Media kwam Trans World Radio uit Barneveld bij Kerk AV, onderdeel van Inferno Audio Visueel.

Missie & Media
In het belevingscentrum Missie & Media word je meegenomen naar verre landen. Op een actieve manier ervaar je zelf hoe het is om in een land als Noord-Korea het Evangelie te horen. Of je waant je op de top van een zendmast en ervaart hoe het is om mee te bouwen aan de verspreiding van het Evangelie via radio. Tijdens de leerzame tocht ben je met het hele gezin of groep actief met moderne media en kom je in aanraking met verschillende landen, talen en culturen.

Creatieve maatwerk AV oplossingen
Het toverwoord is creatieve maatwerk AV oplossingen. Schermen die bij binnenkomst getriggerd worden. Touchscreens in maatwerk meubilair, waarbij meerdere bezoekers gelijktijdig deel kunnen nemen aan een spel. Soundshowers die zorgen voor persoonlijke beleving bij  informatieborden / banners. Voor de afwerking van de audiovisuele apparatuur is maatwerk meubilair gemaakt. De bezoekers van het belevingscentrum lopen via een bepaalde route door de ruimtes. De verlichting is zodanig geïnstalleerd en gericht dat als het ware een pad van licht door verschillende ruimtes heen is. Daarnaast is de entree ruimte voorzien van achtergrondmuziek, de vergaderruimte ingericht met presentatiemiddelen en zijn diverse displays geplaatst voor narrowcasting.

Stichting Trans World Radio voor Nederland
TWR wil mensen in alle landen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. De programma’s van TWR worden ook via andere media, zoals internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd. De onafhankelijke Nederlandse organisatie is gevestigd in Barneveld.

Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.

Project:

Belevingscentrum Trans World Radio

Locatie:

Barneveld

Functionaliteit:

Belevingscentrum Museum

Installateur:

Inferno Audio Visueel