Geluid Previous

Essentra Extrusion

Essentra Extrusion uit Buitenpost is de toonaangevende Nederlandse extrudeur van op maat gemaakte kunststof profielen. Elk profiel dat het bedrijf verlaat, is het resultaat van een prettige en gedegen samenwerking. Inferno Audio Visueel heeft voor Essentra Extrusion de montage en installatie van voorzieningen voor achtergrondmuziek in de entreehal geleverd.

Wat vertrouwelijk is moet vertrouwelijk blijven

De ontvangstruimte is via een open hal verbonden met het open kantoor van de verkoopafdeling. Door de achtergrondmuziek in de ontvangstruimte zijn de achtergrondgeluiden van de verkoopafdeling voor de gasten vertroebeld en zorgt er voor dat de (vertrouwelijke) gesprekken elders niet meer woordelijk te verstaan.

Eenvoudige bediening

De centrale apparatuur is het zicht en buiten direct handbereik geplaatst. Achter de receptiebalie is een volume regelaar gemonteerd zodat de gastvrouw achter de receptie op eenvoudige wijze controle heeft over het volume in deze ruimte.


Elegante plafondluidspreker

Naast goede muzikale weergave is het uiterlijk van de luidsprekers in de ontvangsthal belangrijk. Daarom is gekozen voor de Apart Audio CMX20DT plafondluidspreker. De zeer dunne grille met elegant ontwerp kan eenvoudig in elk interieur worden geïntegreerd. De luidsprekers zijn in het schuine systeemplafond gemonteerd.

Project:

Essentra Extrusion

Locatie:

Buitenpost

Functionaliteit:

Installatie voor achtergrondmuziek

Installateur:

Inferno Audio Visueel