Previous

Hotel Restaurant Goerres

In het restaurant, de serre, het terras en de huiskamer van Hotel Restaurant Goerres heeft Inferno AV nieuwe audioapparatuur voor achtergrondmuziek en presentaties geïnstalleerd. De vorige installatie voldeed niet. De achtergrondmuziek was op sommige posities te luid aanwezig, terwijl op andere posities er juist onvoldoende geluid aanwezig is. Het restaurant is nu opgedeeld in vier zones waardoor er per zone het juiste volume en eventueel zelfs een eigen bron gekozen kan worden.

Lokale bediening

De versterkers, muziekbronnen en audiomixer zijn veilig ingebouwd in een serverrack, waardoor eenvoudige en centrale bediening mogelijk is.

Per ruimte kan het volume en de bron aangepast worden met de Apart DIWAC wand controller. Deze wand controller is een digitaal in te stellen controller voor de Apart Audiocontrol 12.8 besturingssysteem. Hier vandaan kunnen alle verschillende functies ingesteld worden, die je graag voor handen wilt hebben.

Over Hotel Restaurant Goerres

In het hart van Friesland, te midden van de Friese meren bevindt zich familiehotel en restaurant Goerres. Overnachten in een sfeervol hotel aan het water, een Fries menu, of een leuk arrangement, er is van alles mogelijk. De unieke ligging direct aan het water, vlakbij het station en de A-32, maken van Goerres de ideale plek voor een zakelijk verblijf of vakantie in Friesland.

Locatie:

Akkrum

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek

Installateur:

Inferno Audio Visueel