Previous

Livestream Andreaskerk

De Protestantse Gemeente Leens - Mensingeweer zocht voor de Andreaskerk in Leens een installatie voor het videostreamen van de kerkdiensten (KerkTV). Het nieuwe camerasysteem moet een vaste installatie in de kerk zijn, makkelijk te bedienen en ingezet kunnen worden voor zowel ondersteuning van de beelden in de kerk als voor de livestream via Kerkomroep.

Flexibele camera installatie
In de Andreaskerk zijn twee PTZ-camera’s gemonteerd. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen bijvoorbeeld de organist, de voorganger of het koor. Met de centrale camera installatie kunnen de camera’s bediend worden. De camera’s hebben een uitstekende zoomfunctie voor details weergaves. Door voorgeprogrammeerde presets zijn de juiste beelden snel beschikbaar en is de bediening eenvoudig. Met de joystick van de camera controller is het mogelijk om per camera naar de gewenste positie te sturen. Op de twee preview schermen kan bekeken worden of de camera het gewenste beeld weergeeft. De video-mixer en video-switcher maken het mogelijk om de juiste beelden naar de livestream te sturen en andere beelden naar de beamer in de kerk te sturen. De uitzendingen kunnen via Kerkomroep teruggekeken worden.

Andreaskerk Leens
De Protestantse Gemeente Leens – Mensingeweer is een onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. De Andreaskerk in Leens is gebouwd in 1841 en beschikt over een tweeklaviers Bader-orgel.

Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.

Project:

Livestream Andreaskerk

Locatie:

Leens

Functionaliteit:

Livestream kerkdiensten, KerkTV

Installateur:

Inferno Audio Visueel