Previous

Machinefabriek Bolsward

Begin 2020 is Machinefabriek Bolsward verhuisd naar de Hichtumerweg in Bolsward. Voor de nieuwe locatie zocht deze Friese onderneming een geluidsinstallatie voor de fabriekshallen, assemblagehallen en opslag. Inferno Audio Visueel kreeg de opdracht om een audiosysteem voor achtergrondmuziek te installeren.

6 grote bedrijfshallen
De nieuwe locatie van Machinefabriek Bolsward bestaat uit meerdere grote bedrijfshallen. In 6 grote fabrieksruimtes zijn luidsprekers voor achtergrondmuziek geïnstalleerd. Hoog in de nok van de fabriekshallen zijn Apart Audio pendule luidsprekers opgehangen voor een egale dekking over het hele oppervlak.

Centrale geluidsinstallatie
De apparatuur is centraal weg gebouwd in een 19” wandrack. In het wandrack zijn twee krachtige 100 Volt versterkers en een mediaplayer met internetradio gemonteerd. Een centrale geluidsinstallatie heeft vele voordelen. Dit type installatie zorgt bijvoorbeeld voor minder kans op storingen, dan wanneer de apparatuur overal verspreid is.

Storingsvrije weergave van radio
Als afspeelbron is gekozen voor een internetradio. Er is bewust gekozen voor een eenduidig muziekklimaat in de productieruimtes door overal één zender weer te geven. Dit zorgt voor een rustige werksfeer. Het signaal van de internetradio is stabiel en storingsvrij door de uitstekende internetverbinding die is aangelegd.

Machinefabriek Bolsward BV
Een flexibel en dynamisch bedrijf waar zowel de directie als de medewerkers een jarenlange ervaring en kennis hebben van apparaten- en machinebouw. Sinds 1986 is Machinefabriek Bolsward gespecialiseerd in de voedings- en genotmiddelenindustrie. Met name in roestvaststalen uitvoeringen. Hoogwaardige machines en installaties worden in opdracht van de klant, op maat gebouwd.

Project:

Geluidsinstallatie Machinefabriek Bolsward

Locatie:

Bolsward

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek, internetradio

Installateur:

Inferno Audio Visueel