Previous

Radio bij Van der Wal Hout

Achtergrondmuziek vanaf internetradio of Spotify door het hele bedrijf, met deze vraag kwam Van der Wal Hout uit Noordbergum terecht bij Inferno Audio Visueel. Voor de grote loods die aan één zijde open is, de winkel, het kantoor en de kantine.

Radio op de Werkvloer
Muziek draagt bij aan een positieve sfeer in het bedrijf. Met internetradio en Spotify is er een uitgebreide keus aan muziek om de juiste muziek af te spelen. Bovendien is het signaal kraakhelder en storingsvrij als er geschikt internet voorhanden is.

De kracht van de juiste speaker op de juiste plaats
Voor op en top geluidskwaliteit is de keus van de juiste luidspreker op de juiste plaats van groot belang. De grote loods heeft veel hoogte, voor een optimale geluidsweergave is gekozen voor pendule luidsprekers, plafondluidsprekers. In de winkel, de kantine en het kantoor zijn plafond luidsprekers gemonteerd. Een goede verdeling van de luidsprekers zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het geluid.

Centrale geluidsinstallatie
De apparatuur is centraal weg gebouwd in een 19” tablerack. In het tablerack is een krachtige 100 Volt versterkers, een mixer en een mediaplayer met internetradio en spotify gemonteerd. Een centrale geluidsinstallatie heeft vele voordelen. Dit type installatie zorgt bijvoorbeeld voor minder kans op storingen, dan wanneer de apparatuur overal verspreid is.

Van der Wal Hout
In het Friese Noordbergum is Van der Wal Hout, de Houthandel van Friesland, gevestigd. Ze leveren hout door heel Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Naast hout heeft Van der Wal Hout een uitgebreid assortiment met onder andere ijzerwaren, speeltoestellen en verven. Met 10.000 m2 opslag, showroom en een uitgebreide winkel kan veelal uit voorraad geleverd worden.