Previous

S.V.C. LSC 1890 Sneek

Een verstaanbare muziek- en omroepinstallatie voor de voetbalwedstrijden en toernooien. Verstaanbare mededelingen, een lekker stukje muziek, sfeer rondom de wedstrijden, makkelijke bediening voor de vrijwilligers en beperken van de overlast voor de omgeving en de omwonenden. Met deze wensen kwam het bestuur van voetbalvereniging LSC 1890 uit Sneek bij Sport-speaker.nl. De oude geluidsinstallatie functioneerde niet meer geheel naar behoren en de spraakverstaanbaarheid laat sterk te wensen over.

Verstaanbare muziek- en omroepinstallatie
De geluidsinstallatie bestaat uit drie hoornluidsprekers, een omroepmicrofoon, een zendermicrofoon, een mediaplayer met internetradio en Spotify, een zonemixer / versterker en een krachtige vier kanaals 100 Volt versterker. De hoornluidsprekers zijn bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Door plaatsing van de speakers aan de gevel van de accommodatie kunnen de drie voetbalvelden bereikt worden. De weersbestendige 2-weg luidsprekers van Apart Audio hebben een goede verstaanbaarheid en muziekweergave. Het geluid wordt moeiteloos over 30 meter weergegeven en klinkt uitstekend.

S.V.C. LSC 1890, Sneek
In 1890 werd Lycurgus, de voorloper van de huidige s.v.c. Lycurgus Sparta Combinatie, opgericht. Het eerste elftal van de club speelt in de Tweede klasse zondag (2019/20). In 1928 werd het Sportpark Leeuwarderweg in gebruik genomen. LSC 1890 beschikt over een historische tribune. Het sportcomplex werd ontworpen door de Sneker gemeentearchitect Jan de Kok, die zich liet inspireren door de Amsterdamse School.

Project:

Geluidsinstallatie S.V.C. LSC 1890

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Omroepinstallatie sportvelden

Installateur:

Eigen beheer en Inferno Audio Visueel