Kerken
RK Nicolaaskerk, Purmerend
Kerken
PKN Franeker, 'de Rank'
Kerken
PKN Den Helder, Bethelkerk
Kerken
VEG de Ark Middenmeer
Kerken
CGK Enschede, Maranathakerk

De juiste audiovisuele ondersteuning voor kerken

Is de spreker op elke plaats in de kerk goed verstaanbaar? Komt de muziekweergave van het koor of de band goed tot zijn recht? Beschikt de kerk over een ringleidingsysteem zodat ook slechthorenden betrokken blijven bij optreden en de dienst?

Een goede en verstaanbare geluidsinstallatie met eenvoudige bediening is essentieel voor een kerkdienst. De audioinstallatie wordt multifunctioneel ingezet, dus naast spraak ook geschikt voor zang en muziek. Steeds meer kerk maken gebruik van beeldinstallaties, bestaande uit beamers, beeldschermen, TV's, camera's en een videomixer. Dit kan tevens worden ingezet voor een livestream en kerktv voor een grotere betrokkenheid bij kerkdiensten.

Wij stemmen onze audiovisuele oplossingen af op het karakter en de akoestiek van het kerkgebouw. We benadrukken de positieve aspecten van de akoestiek en neutraliseren de minder goede kanten. Zo kunnen kolomzuilspeakers reflecties en volume-verschillen neutraliseren de spraakverstaanbaarheid versterken. Beeldinstallatie is inzetbaar voor informatievoorziening, maar ook voor de weergave van psalm- of liedteksten.

Heeft u interesse in één van bovenstaande oplossingen?
Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

 

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.