DEVA de revolutionaire outdoor multimedia unit

Deva is een netwerk multimedia systeem en een zeer geavanceerd, technologisch apparaat dat is ontwikkeld voor een optimale communicatie met bezoekers, klanten, gasten of werknemers. Infotainment, entertainment, veiligheid en data verzameling wordt gecombineerd binnen één elegante IP65 behuizing. Een revolutionair product. Uniek in zijn soort!

Infotainment
Met Deva kan via presets of live broadcasts worden gecommuniceerd met het publiek door gebruik te maken van geïntegreerde Bluetooth en GPRS technologieën. Bovendien beschikt Deva over omroepfunctionaliteit. Volledig up-to-date naar de laatste mogelijkheden.

Entertainment
Audio wordt op geweldige wijze weergegeven, omdat er gebruik gemaakt worden van de versterker- en luidspreker technologie, die Powersoft in huis heeft. Maak playlists of andere specifieke instellingen met de geavanceerde Deva software en informeer en entertain het publiek.

Veiligheid
Deva houdt een oogje en oortje voor u in het zeil. Onder elke weeromstandigheid! Door gebruik te maken van high-end draadloze technologie in combinatie met ingebouwde veiligheids features helpt Deva om de omgeving veilig te houden. Informatie komt direct naar u toe, zodra iets verdachts wordt gesignaleerd.

Data verzamelen
Deva is uitgerust met sensoren die allerlei data voor u kunnen registreren. Denk hierbij aan de temperatuur, de barometrische druk of luchtvochtigheid. Deze data wordt eenvoudig gekoppeld aan tijd en de GPS data, waardoor een compleet overzicht ontstaat.

Technologie
Een complete array aan technologie is terug te vinden de elegante, eivormige Deva. De weerbestendige IP65 behuizing met een formaat van 300 x 300 x 450 mm wordt gecombineerd met een bi-directioneel, draadloos AV communicatiesysteem, welke bovendien gevoed kan worden door zonne-energie. De klasse D versterker is ook IP65 gewaardeerd.

Het systeem kan dan ook overal worden geïnstalleerd zonder het aanleggen van extra bekabeling.

Meer informatie vindt u op de specifieke website voor Deva:

http://deva.powersoft.it/

Of bekijk de video

Biamp Beamtracking Microfoons

Biamp Beamtracking Microfoons

Leave review
Biamp Beamtracking microfoons brengen uw videocoferencing meetings naar ee...
Read More
Landelijke Dag Radio op de Werkvloer

Landelijke Dag Radio op de Werkvloer

Leave review
Landelijke Dag Radio op de Werkvloer Donderdag 2 april | 09:00 - 17:00 * Gr...
Read More
28 september; Kerkendag bij Kerk-AV

28 september; Kerkendag bij Kerk-AV

Leave review
Read More