Previous

Douma Staal Sneek

De bedrijfshal van Douma Staal wordt onder andere voor bijeenkomsten en presentaties gebruikt. Datas Kantoor Kompleet is om advies gevraagd om in deze ruimte beeld- en presentatiemiddelen te plaatsen. In samenwerking met Datas Kantoor Kompleet heeft Inferno Audio Visueel een robuust presentatiesysteem geïnstalleerd, bestaande uit een beamer, scherm en aansluitpaneel.

Projectiescherm

Het projectiescherm is ‘los in de ruimte’ gemonteerd aan een balk, dus zonder achterwand. Voor een scherpe projectie is het uitermate belangrijk dat het niet gaat bewegen door luchtstromingen en dat het projectie-oppervlak strak is. Daarom is er gekozen voor een Projecta Tensioned Elpro Concept projectiescherm. Dit scherm is uitgerust met het tab-tensioned spansysteem, waardoor het scherm altijd vlak is. Daarnaast zorgt de gepatenteerde Smooth Roll Technology ervoor dat het scherm altijd soepel op- en uitrolt en kreukvrij blijft.

Beamer

Voor het projecteren van de presentaties is een Epson Full HD beamer met een lichtopbrengst van 5000 Lumen gemonteerd. De beamer is geplaatst in een maatwerk behuizing, welke de projector beschermt tegen direct stof. Via het aansluitpaneel met HDMI en VGA connectie mogelijkheden kunnen de presentaties weergegeven worden.

Douma Staal

Een ijzersterk bedrijf! Met een oppervlakte van 33.600 m², computergestuurde boor- en zaaginstallatie's en uitgekiende logistiek heeft Douma Staal een plek verworven tussen de meest moderne staalleveranciers van Europa. Vanuit de vestiging in Sneek worden de klanten binnen 24 uur bevoorraad met een modern en uitgebreid wagenpark.

Project:

Douma Staal

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Presentatie-systeem

Installateur:

Inferno Audio Visueel