Previous

Uitvaartcentrum Sneek

In 2011 is Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek in een geheel nieuw onderkomen getrokken. Destijds heeft Inferno Audio Visueel de gehele Beeld en Geluid voorzieningen mogen leveren en installeren. 7 jaar later hebben er veel technische ontwikkelingen plaats gevonden en zijn de gebruikerswensen enigszins gewijzigd. Daarom was het nu dan ook tijd om de bestaande installatie deels te vernieuwen en te voorzien van nieuwe technieken.

Vooral voor de beeldvoorzieningen geldt dat er veel technische ontwikkelingen zijn geweest. Tegenwoordig is iedereen bijvoorbeeld gewend aan minimaal Full HD beelden. De PTZ camera’s en de opname apparatuur zijn daarom dan ook geheel vernieuwd, waardoor de gehele installatie weer up-to-date is. Verder is er in de Lounge ruimte gemaakt voor een groter beeldscherm. Bij binnenkomst in de entree hangt een vernieuwd welkomstscherm, waar een persoonlijk welkom op geplaatst kan worden.

De audio installatie is voornamelijk voor de bediening en het gebruiksgemak aangepast, waardoor het geheel nog flexibeler en efficiënter ingezet kan worden. Het besturingssysteem en enkele bedieningspanelen zijn vervangen. In de lounge zijn twee compacte kolomspeakers gemonteerd voor een betere audiobeleving.

 

Project:

Uitvaartcentrum & Crematorium

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Geluid, Beeld, PTZ Camera’s, Opname, Live-stream, Multizonesysteem, ringleiding

Installateur:

Inferno Audio Visueel