Previous

Verf van der Feer Sneek

Gebruiksgemak in de vergaderruimte is van essentieel belang voor Verf van der Veer. Een draadloze verbinding naar het beeldscherm. Daarbij is het mogelijk om (uiteraard draadloos) verbinding te maken met laptop, tablet en/of smartphone. Hiervoor is het systeem van Barco Clickshare geïnstalleerd. De presentatie wordt weergegeven op een 65” UHD display, dat wil zeggen een breedte van ca. 145cm en een hoogte van ca. 84cm.

Lokale bediening

Daarnaast is ook een bekabelde aansluiting naast de vergadertafel geplaatst. Deze aansluiting is geschikt voor HDMI, VGA en audio. Het Crestron wandpaneel beschikt over een auto-switcher. Doordat de Barco Clickshare aangesloten is op de auto-switcher wordt automatisch de juiste bron naar het scherm gestuurd. Tevens kan de bron ook handmatig geselecteerd worden.

Elegante plafond luidspreker

Voor de weergave van presentaties kan geluid niet ontbreken. Vanwege de representatieve functie van de vergaderruimte van Verf van der Feer zijn twee elegante luidsprekers met een zeer dunne grill van Apart Audio in het systeemplafond gemonteerd.

Verf van der Feer

Al meer dan honderddertig jaar is Verf van der Feer een toonaangevende totaalleverancier voor de professionele markt. Met een compleet assortiment voor schildersbedrijven, jachtbouw, industrie, verf-speciaalzaken en onderhoudsdiensten. Naast het hoofdkantoor in Sneek zijn er vestigingen in Leeuwarden, Meppel, Groningen, Alkmaar, Zwaag en Den Helder.

Project:

Verf van der Feer

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Presentatie-systeem vergaderruimte

Installateur:

Inferno Audio Visueel