Previous

Muziek voor Ziggo Fashion

In Sneek is onlangs de nieuwe kledingwinkel van Ziggo Fashion geopend. In de modezaak van Marieke Agricola en Tjalling Brandsma is de beleving en sfeer van groot belang. Achtergrondmuziek heeft een positief effect op de klanten, bezoekers voelen zich helemaal welkom en motiveert bovendien de medewerkers! Omdat de geluidsinstallaties in de twee andere winkels van Ziggo Fashion uitstekend voldoen, kwam de vraag voor de nieuwe shop automatisch terecht bij Inferno Audio Visueel.

Beleving en sfeer door achtergrondmuziek
Verspreid door de hele modezaak zijn 10 Apart OVO-3T luidsprekers geplaatst. Deze twee-weg luidspreker heeft een elegant ontwerp en past uitstekend in een retail-winkel.  Samen met de Apart MA120 mixer versterker is het volume aangenaam en kan de installatie eenvoudig bediend worden. Op de producten van Apart Audio zit vijf jaar garantie!

Internetradio
Storingsvrij genieten van de muziek tijdens het shoppen is niet altijd vanzelfsprekend. Aan de centrale geluidsinstallatie is daarom een mediaspeler met internetradio toegevoegd. Duizenden radiozenders zijn nu helder en verstaanbaar beschikbaar.

Ziggo Fashion Sneek
Bij Ziggo Fashion in Sneek vind je de leukste dames kledingmerken en de laatste fashion items. Het assortiment verandert regelmatig en is daardoor altijd up-to-date met de laatste trends en collecties. Ziggo Fashion is voor alle vrouwen die zich graag kleden met niet-alledaagse merken zoals King Louie, Ilse Jacobsen of Tante Betsy. Of je nu gaat voor casual chic of op zoek bent naar tijdloze klassieke items, kom langs in bij Ziggo Fashion in Sneek, Friesland en ontdek de brede collectie in jeans, jurkjes, t-shirts, blouses, blazers, rokken en broeken.             Ziggo Fashion... net even anders

Project:

Ziggo Fashion

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek

Installateur:

Inferno Audio Visueel