Previous

Patyna - Avondrust

Patyna, locatie Avondrust in Makkum
In het restaurant en de recreatieruimte van verzorgingstehuis Avondrust in Makkum heeft Inferno Audio Visueel onlangs de bestaande audio installatie mogen aanpassen en optimaliseren.

Spraakverstaanbaarheid
Doordat er midden in het restaurant een verhoogd plafond aanwezig is en er daardoor daar ook geen luidsprekers aanwezig waren, was de spraakverstaanbaarheid ook niet overal in het restaurant helemaal optimaal. Door zogeheten pendule-luidsprekers te plaatsen is de spreiding van het geluid en de spraakverstaanbaarheid nu evenredig verdeeld. Daardoor kan iedereen nu weer deelnemen aan een gezellig potje Bingo!

Gebruiksgemak
Daarbij is het uiteraard van groot belang dat het zorgend personeel toekomt aan de zorg voor de bewoners! Het is daarom dan ook belangrijk dat de geluidsinstallatie eenvoudig en efficiënt is in gebruik. De installatie is dan ook aangepast en de bediening vereenvoudigd voor een zo goed mogelijk gebruiksgemak.

Avondrust
Op een unieke locatie aan de rand van het dorp Makkum vindt u woonzorgcentrum Avondrust.
Er is een prachtig uitzicht aanwezig over de Friese Greiden, het IJsselmeer en het dorp Makkum. Een plek waar men zich snel thuis voelt! De unieke ligging wordt extra benadrukt door een prachtige tuin, waar men heerlijk kan vertoeven op één van de terrassen en bankjes, een partijtje jeu-de-boules kan spelen of in de moestuin kan tuinieren. Voor een warme maaltijd, lunch of een kopje koffie met iets lekkers, is men van harte welkom in het gezellige restaurant.

Project:

Patyna - Avondrust

Locatie:

Makkum

Functionaliteit:

Geluidsinstallatie

Installateur:

Inferno Audio Visueel