Previous

Geluid Trouwzaal Sneek

De trouwzaal in het historische stadhuis van de Gemeente Súdwest Fryslân in Sneek is dé trouwlocatie van Sneek en omstreken. Een goed verstaanbare geluidsinstallatie die eenvoudig te bedienen is en past in het authentieke karakter van de ruimte is van essentieel belang. Inferno Audio Visueel is dan ook trots dat we dit project met maatwerk mochten uitvoeren.

Geluidsinstallatie
Aan de wanden zijn op vakkundige wijze twee kolom luidsprekers gemonteerd. De luidsprekers zijn in RAL kleur gespoten zodat ze uitstekend passen in het interieur en zorgen voor een sublieme weergave van het geluid. De trouwambtenaar maakt gebruik van een dasspeld microfoon en voor gastsprekers is er een handheld microfoon. De installatie is geschikt om diverse geluidsdragers af te spelen. Een deel van de installatie kon hergebruikt worden. De ringleiding voor slechthorenden werkt nu weer uitstekend.

Eenvoudige bediening
De hele installatie is eenvoudig te bedienen door de bode. Het digitale wandpaneel bestaat uit vier knoppen en is voorzien van duidelijke informatie. Om deze eenvoudige bediening mogelijk te maken is een digitale audio processor op maat ingesteld.

Trouwzaal Gemeente Súdwest Fryslân
In het historische stadhuis van de Gemeente Súdwest Fryslân in Sneek wordt de grote Raadzaal gebruikt als Trouwzaal. Het goudleerbehang in de Trouwzaal is uniek. Het is rond 1760 in opdracht is vervaardigd. De historische uitstraling maakt het gemeentehuis een geliefde trouwlocatie.

Project:

Geluidsinstallatie Trouwzaal Stadhuis

Locatie:

Gemeentehuis Sneek

Functionaliteit:

Geluidsinstallatie, ringleiding

Installateur:

Inferno Audio Visueel