Kaatsvereniging Tzum

Voor kaatsvereniging Tzum “K.F. Wêz-Wis Tsjom” heeft Inferno Audio Visueel een mobiele muziek- en omroepinstallatie samengesteld die gebruikt wordt op het sportveld. De geluidsinstallatie is geschikt voor alle weersomstandigheden, goed verstaanbaar zijn en eenvoudig aan te sluiten en te bedienen door de kaatsvereniging.

Hoorn luidspreker
Gekozen is voor een geluidsinstallatie met twee “long throw” hoornluidsprekers van Apart Audio. De hoorn luidspreker klinkt verrassend goed voor een hoorn luidspreker door de extra tweeter op de voorzijde.

K.F. Wêz-Wis Tsjom
De “K.F. Wêz-Wis Tsjom” uit Tzum is een kaatsvereniging waarbij sportiviteit en plezier hoog in het vaandel staan. De kaatsvereniging streeft ernaar om samen met alle leden plezierige kaatsdagen te beleven.

K.F. Wêz-Wis Tsjom

Tzum