Previous

Julius van der Werf Sneek

De nieuwe vergaderruimte van Julius van der Werf in Sneek wordt gebruikt voor presentaties en vergaderingen. Voor contact met wellicht een klant of opdrachtgever in het buitenland is de wens om Video Conferencing in te zetten. Om daarvan zowel de kwaliteit als het bedieningsgemak te verbeteren is een nieuw presentatie en Video Conferencing systeem ontworpen en geïnstalleerd.

Kwaliteit en bedieningsgemak

De basis van een goede weergave begint met een goede camera. Gekozen is voor een Full HD PTZ (remote controlled) camera om zo goed mogelijk bij de klanten en opdrachtgevers in beeld te komen. Voor een optimale spraakverstaanbaarheid is een Shure grensvlak microfoon geplaatst. Hart van het systeem vormt de autoswitcher / extender, wat een eenvoudige bediening en bedrijfszekerheid borgt. Voor de weergaven van de beelden is een Full HD Epson beamer in combinatie met een Projecta projectiescherm geplaatst.

Draadloos presenteren

Voor de beeldvoorzieningen geldt dat er uiteraard een presentatie gegeven moet kunnen worden. Tegenwoordig kan dit het allermooist gedaan worden met behulp van een draadloze verbinding op basis van een WiFi signaal, hiervoor is Barco ClickShare toegepast. Alle gebruikers, ook gasten, kunnen met één klik verbinding maken en meteen gegevens delen, zonder training. Gebruikers sluiten de ClickShare Button aan op hun pc of Mac en klikken erop om de inhoud van hun laptop op het grote scherm van de vergaderruimte weer te geven. Met de ClickShare-app of via Airplay kunnen gebruikers ook gegevens van hun mobiele telefoons of tablets delen. De Barco CSE-200 zorgt ervoor dat tot wel twee personen tegelijk inhoud kunnen delen, biedt directe connectiviteit met het centrale scherm en moedigt samenwerking aan.

Elegante plafond luidspreker

Voor de weergave van presentaties kan geluid niet ontbreken. Bovendien vormen luidsprekers een essentieel onderdeel van het Video Conferencing systeem. Vanwege de representatieve functie van de vergaderruimte van Julius van der Werf zijn twee elegante luidsprekers met een zeer dunne grill van Apart Audio in het systeemplafond gemonteerd.

Julius van der Werf

Tegelgroothandel Julius van der Werf levert tegels voor keukens en badkamers. In de bouwshop voor professionals vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Ook verzorgt Julius van der Werf passende tegelconcepten voor verschillende projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen.

Project:

Julius van der Werf

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Vergaderruimte en Video Conferencing

Installateur:

Inferno Audio Visueel