Previous

Landhotel De IJsvogel

Het nieuwe multifunctionele gebouw van Landhotel De IJsvogel is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. De Pantry, de Keuken en het Terras kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden, maar kunnen in andere settings juist ook als één geheel functioneren. De installatie is onder andere geschikt voor achtergrondmuziek, presentaties en vergaderingen, workshops maar ook partijen. Er zijn dus aansluitmogelijkheden voor een draadloze microfoon(s), achtergrondmuziek, ondersteunende audio bij de beeldvoorzieningen en een extra aansluitpunt voor een externe bron.

Sublieme audioweergave

Aan de weergave van de audio worden hoge eisen gesteld. Van workshops tot discrete achtergrondmuziek en van presentaties tot partijen. Daarom is gekozen voor luidsprekers van de JBL Control serie in combinatie met Crown versterkers. De JBL Control25 is uitermate geschikt voor “outdoor use” op het terras.

Draadloos presenteren

Voor de beeldvoorzieningen geldt dat er uiteraard een presentatie gegeven moet kunnen worden. Tegenwoordig kan dit het allermooist gedaan worden met behulp van een draadloze verbinding op basis van een WiFi signaal, hiervoor is Barco ClickShare toegepast. Voor de weergaven van de beelden is in De Pantry een Full HD Epson beamer geplaatst.

Bedieningsgemak

Eenvoudige en effectieve bediening van de audio-installatie is mogelijk met een iPad. Onder de motorkap wordt dat gerealiseerd met een BSS Blu100. Middels maatwerk system engineering kan de geavanceerde apparatuur functioneel en doeltreffend bediend worden. De geavanceerde apparatuur is centraal uit het zicht geplaatst waardoor onnodige slijtage voorkomen kan worden.

Landhotel De IJsvogel

Tussen de Friese meren en pal tegenover de 18-holes golfbaan BurgGolf St. Nicolaasga ligt Landhotel De IJsvogel. Een karakteristiek 4-sterren hotel waar gastvrijheid en culinair genieten sleutelwoorden zijn.

Project:

Landhotel De IJsvogel

Locatie:

Legemeer

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek, presentatiesysteem, multizonesysteem, beeldvoorzieningen, systeemontwerp

Installateur:

Inferno Audio Visueel