Previous

QHP Drachten

In de presentatieruimte van QHP in Drachten worden producten aan dealers gepresenteerd. Voor een deel gebeurt dat ook via Video Conferencing. Om daarvan zowel de kwaliteit als het bedieningsgemak te verbeteren is een nieuw Video Conferencing systeem ontworpen en geïnstalleerd. Dit project hebben we gerealiseerd in nauwe samenwerking met MUDS AV.

Kwaliteit en bedieningsgemak

De basis van een goede weergave begint met een goede camera. Gekozen is voor een Full HD PTZ (remote controlled) camera om zo goed mogelijk bij de dealers in beeld te komen. Voor een optimale spraakverstaanbaarheid is een draadloos microfoonsysteem met headset toegepast. Hart van het systeem vormt de autoswitcher / extender, wat een eenvoudige bediening en bedrijfszekerheid borgt.

QHP

QHP BV bestaat sinds 2005 en ontwerpt en ontwikkelt een uitgebreid assortiment producten voor ruiter en paard. Het assortiment van QHP blinkt uit in de prijs-prestatieverhouding. De producten worden door eigen medewerkers in de praktijk getest en na de testfase geproduceerd in het verre oosten. De partnerfabrieken worden regelmatig bezocht.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Drachten en de klanten (ruitersportzaken) bevinden zich in heel Europa. Het assortiment is voortdurend in ontwikkeling en wordt gestaag uitgebreid.

Project:

QHP

Locatie:

Drachten

Functionaliteit:

Video Conferencing

Installateur:

MUDS AV, systeemontwerp Inferno Audio Visueel