Previous

Ziggo Lifestyle Sneek

Achtergrondmuziek kan de duur van het winkelbezoek verlengen en kan aanzetten tot meer aankopen. Voor de audio-installatie in de tweede modewinkel van Ziggo Fashion is de keuze wederom gemaakt voor apparatuur van Apart Audio. Inferno Audio Visueel is Apart Audio Retail Experts, specialist in de aanleg van geluidsinstallaties voor het weergeven van (achtergrond)muziek en omroep in winkel- en franchiseformules.

Subtiele geluidsinstallatie

De zeer subtiele geluidsinstallatie voor het weergeven van achtergrondmuziek is geschikt voor de kleinere retail. De vier kleine luidsprekers zien er enorm stijlvol uit en weten in samenwerking met de subtiele Sublime subwoofer een uitstekende geluidskwaliteit te realiseren. Deze sub is onopvallend in het interieur weg te werken. Hij produceert een uiterst rijke basweergave. Voor de audiobron wordt internetradio gebruikt. Bij internetradio is de keuze uit duizenden zenders. Bovendien is de audio overdracht vanaf de radio naar de geluidsinstallatie uitstekend.

 Ziggo Fashionoutlet Sneek

Aan het mooiste grachtje van Sneek bevindt zich het knusse, gezellige en hippe winkeltje Ziggo Fashionoutlet. De tweede winkel van Ziggo Fashion gaat eerst knallen met prachtige spullen voor een koopje. Daarna wordt de winkel omgebouwd tot Ziggo Lifestyle.

Project:

Ziggo Lifestyle

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek in modewinkel

Installateur:

Inferno Audio Visueel