Previous

Gasthuiskerk Bolsward

De Protestantse Kerk in Bolsward heeft Inferno Audio Visueel gevraagd om KerkTV te installeren in de Gasthuiskerk. Dat wil zeggen dat er gevraagd is om een Full-HD camerasysteem te plaatsen dat gebruikt kan worden in combinatie met Kerkomroep.nl voor een live-stream van de kerkdiensten.

Full-HD PTZ camera’s
Er is gekozen voor een drietal Full-HD camera’s welke alle drie vanaf afstand (regie-tafel) door de 'regisseur' aangestuurd kunnen worden. De camera’s zijn op onopvallende wijze gemonteerd en geven een hoogwaardig beeld van wat er zich afspeelt in het Liturgisch Centrum. Op deze manier kunnen kerkleden die helaas niet in de gelegenheid zijn om de diensten zelf bij te wonen, tóch op optimale wijze verbonden zijn met de zondagse diensten.

Gebruiksgemak
Uiteraard is het van belang dat het systeem gebruiksvriendelijk is. Vanaf de regie-tafel heeft men op een beeldscherm zicht op de drie camera’s en een PowerPoint presentatie. Met een eenvoudig knoppenpaneel kan de ‘regisseur’ bepalen welke beelden er uitgezonden en tevens opgenomen worden.

Gasthuiskerk
De Gasthuiskerk is een actieve Protestantse Kerk in Bolsward, één van de 11 Friese steden in Fryslân. In en rondom Bolsward zijn circa 1.000 mensen verbonden aan de Gasthuiskerk.

Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.

Project:

Gasthuiskerk

Locatie:

Bolsward

Functionaliteit:

Livestream, Camera- en beeldvoorzieningen

Installateur:

Inferno Audio Visueel