Geluidsinstallatie De Vries Trappen

Achtergrondmuziek voor alle medewerkers van De Vries Trappen in Heerenveen. Zowel in de kantoren, de productiehallen als de expeditie zijn geschikte luidsprekers en besturingssystemen geïnstalleerd. De kantoren en de productiehallen worden centraal aangestuurd vanaf één centraal punt. Met de App kan er namelijk van afstand eenvoudig het gewenste volume en muziekbron voor de productiehal en voor het algehele kantoor gekozen worden. Voor het kantoor geldt verder dat er in delen het volume lokaal nog aangepast kan worden.  Het geluidsysteem is ontworpen, geleverd en geïnstalleerd door Inferno Audio Visueel, partner van Business Audio Systems.


Lokale bediening

Daarnaast zijn in de kantoren en de schildersloods lokale volumeswitches gemonteerd. Op deze wijze hebben de medewerkers individueel ook nog de mogelijkheid om het volume te regelen.


De juiste luidspreker

Voor de weergave van de achtergrondmuziek is voor verschillende luidsprekers gekozen. In de kantoren van De Vries Trappen zijn design plafondluidsprekers van Apart Audio in het systeemplafond gemonteerd. Voor de productiehallen en de expeditie zijn Apart Sphere luidsprekers opgehangen. Door het ontwerp van deze speaker is het mogelijk om een groot vloeroppervlakte met achtergrondmuziek te bereiken.


Internet radio

De muziekbronnen zijn afkomstig van de Apart PMR4000R – internettuner / mediaplayer. Bij Internet radio is de keuze uit duizenden zenders. Bovendien is de audio overdracht vanaf de radio naar de geluidsinstallatie uitstekend. Er zijn meerdere internettuners op het multizone-systeem aangesloten zodat per zone onafhankelijk gekozen kan worden uit de vooraf ingestelde radiostations.


De Vries Trappen

Al 30 jaar is De Vries Trappen uit Heerenveen specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. De Vries Trappen is in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant. De Vries Trappen koppelt geavanceerde techniek aan traditioneel vakmanschap. Door de productie van alle onderdelen in eigen bedrijf uit te voeren, is De Vries Trappen flexibel in ontwerp en uitvoering, maar constant als het gaat om het leveren van kwaliteit.

Omroepinstallatie in uw fabriekshal?
Doe uw medewerkers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw bedrijfshallen. Net als De Vries Trappen heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.

Geluidsinstallatie Demaco

Geluidsinstallatie Demaco

Leave review
Achtergrondmuziek voor 3600 m2 productiehallen van Demaco Holland. Met 11 p...
lees meer
Livestream Zionskerk Uithuizen

Livestream Zionskerk Uithuizen

Leave review
Op Kerkomroep zijn de diensten vanuit de Zionskerk in Uithuizen te volgen v...
lees meer
Verbeterde akoestiek bij JET BIK

Verbeterde akoestiek bij JET BIK

Leave review
De vergader- en ontmoetingsruimte van de nieuwe productielocatie JET BIK is...
lees meer