Presentatieruimte QHP Drachten

In de presentatieruimte van QHP in Drachten worden producten aan dealers gepresenteerd. Voor een deel gebeurt dat ook via Video Conferencing. Om daarvan zowel de kwaliteit als het bedieningsgemak te verbeteren is een nieuw Video Conferencing systeem ontworpen en geïnstalleerd. Dit project hebben we gerealiseerd in nauwe samenwerking met MUDS AV.


Kwaliteit en bedieningsgemak

De basis van een goede weergave begint met een goede camera. Gekozen is voor een Full HD PTZ (remote controlled) camera om zo goed mogelijk bij de dealers in beeld te komen. Voor een optimale spraakverstaanbaarheid is een draadloos microfoonsysteem met headset toegepast. Hart van het systeem vormt de autoswitcher / extender, wat een eenvoudige bediening en bedrijfszekerheid borgt. Het presentatiesysteem is aangevuld met twee elegante luidsprekers die een uitstekende spraakverstaanbaarheid hebben.


QHP

QHP BV bestaat sinds 2005 en ontwerpt en ontwikkelt een uitgebreid assortiment producten voor ruiter en paard. Het assortiment van QHP blinkt uit in de prijs-prestatieverhouding. De producten worden door eigen medewerkers in de praktijk getest en na de testfase geproduceerd in het verre oosten. De partnerfabrieken worden regelmatig bezocht.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Drachten en de klanten (ruitersportzaken) bevinden zich in heel Europa. Het assortiment is voortdurend in ontwikkeling en wordt gestaag uitgebreid.

​​Upgrade van uw vergaderruimte?

Elke organisatie heeft wel een vergaderruimte met een beeldscherm voor de weergave van presentaties, maar hoe maak je die ruimtes geschikt voor videoconferencing.
In basis is nodig:

  • Een beeldscherm om alle deelnemers van de meeting op te tonen.
  • Een camera om de deelnemers in de vergaderruimte weer te geven
  • Een microfoon om hen verstaanbaar te maken.
  • Speakers voor de audioweergave van de deelnemers aan de andere zijde (deze speakers kunnen ook in het beeldscherm zitten)
  • Videoconferencing software waar u als organisatie gebruik van gaat maken
  • Een stabiele internetverbinding
  • Een nuc, computer, laptop of smart device

Wanneer u meer informatie wilt weten over het upgraden van uw vergaderruimte kunt u deze blog-pagina bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw bedrijfsruimte.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.

Geluidsinstallatie Demaco

Geluidsinstallatie Demaco

Leave review
Achtergrondmuziek voor 3600 m2 productiehallen van Demaco Holland. Met 11 p...
lees meer
Livestream Zionskerk Uithuizen

Livestream Zionskerk Uithuizen

Leave review
Op Kerkomroep zijn de diensten vanuit de Zionskerk in Uithuizen te volgen v...
lees meer
Verbeterde akoestiek bij JET BIK

Verbeterde akoestiek bij JET BIK

Leave review
De vergader- en ontmoetingsruimte van de nieuwe productielocatie JET BIK is...
lees meer