Vergaderruimtes Wiersma Olie & Techniek

Inferno Audio Visueel heeft in de vergaderruimtes van Wiersma Olie & Techniek verschillende presentatie voorziening geadviseerd en geleverd. Verschillende beeldschermen, draadloze microfoons en een draadloze verbinding tussen laptop, tablet of smartphone en beeldscherm maken hier onderdeel van uit.

 

Helder in beeld
De presentaties helder in beeld krijgen in de grote vergaderruimte, daarom zijn twee 65 inch ultra HD scherm van LG geïnstalleerd. Voor audio ondersteuning zijn acht plafondluidsprekers met versterker gemonteerd. Het vergadersysteem is vanaf de meegebrachte laptop, tablet of mobiele telefoon draadloos te benaderen. Oftewel BYOD: Bring Your Own Device.

 

Draadloos presenteren
Voor de beeldvoorzieningen geldt dat er uiteraard een presentatie gegeven moet kunnen worden. Tegenwoordig kan dit het allermooist gedaan worden met behulp van een draadloze verbinding op basis van een WiFi signaal, hiervoor is Barco WePresent toegepast in de grote vergaderruimte.

 

Videoconferencing

De basis van een goede weergave van de videoconference begint met een goede camera. Gekozen is voor een Full HD PTZ (remote controlled) camera om zo goed mogelijk bij de klanten en opdrachtgevers in beeld te komen. Voor een optimale spraakverstaanbaarheid is een Shure overhead microfoon geplaatst. Hart van het systeem vormt de autoswitcher / extender, wat een eenvoudige bediening en bedrijfszekerheid borgt. Voor de weergaven van de beelden wordt het 65 inch ultra HD scherm van LG gebruikt.


Narrowcasting
Via beeldschermen kunnen gasten en / of medewerkers geïnformeerd worden middels narrowcasting. Via de gratis meegeleverde software kan Wiersma Olie & Techniek zelf content aanmaken. Naast afbeeldingen, filmpjes en tekst is het onder andere mogelijk om actuele nieuwsberichten, websites en tijdvensters toe te voegen aan de presentaties.


Storingsvrije weergave van radio
De centrale geluidsinstallatie is ook geschikt voor achtergrondmuziek. Als afspeelbron is een internetradio geleverd. Er is bewust gekozen voor een eenduidig muziekklimaat in de productieruimtes door overal één zender weer te geven. Dit zorgt voor een rustige werksfeer. Het signaal van de internetradio is kraakhelder, stabiel en storingsvrij door de uitstekende internetverbinding die beschikbaar is.

 

Wiersma Olie & Techniek

Wiersma is in 1864 begonnen met de turf. Na enkele decennia volgden de kolen, waarna rond 1930 de petroleum zijn intrede deed. Sinds 2013 Wiersma Olie & Techniek vanuit Oudehaske in heel Nederland actief met een zeer breed pakket aan A-merken in hun gamma.

Upgrade van uw vergaderruimte?

Elke organisatie heeft wel een vergaderruimte met een beeldscherm voor de weergave van presentaties, maar hoe maak je die ruimtes geschikt voor videoconferencing.
In basis is nodig:

  • Een beeldscherm om alle deelnemers van de meeting op te tonen.
  • Een camera om de deelnemers in de vergaderruimte weer te geven
  • Een microfoon om hen verstaanbaar te maken.
  • Speakers voor de audioweergave van de deelnemers aan de andere zijde (deze speakers kunnen ook in het beeldscherm zitten)
  • Videoconferencing software waar u als organisatie gebruik van gaat maken
  • Een stabiele internetverbinding
  • Een nuc, computer, laptop of smart device

Wanneer u meer informatie wilt weten over het upgraden van uw vergaderruimte kunt u deze blog-pagina bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op. 

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw bedrijfsruimte.​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.

Geluidsinstallatie Demaco

Geluidsinstallatie Demaco

Leave review
Achtergrondmuziek voor 3600 m2 productiehallen van Demaco Holland. Met 11 p...
lees meer
Livestream Zionskerk Uithuizen

Livestream Zionskerk Uithuizen

Leave review
Op Kerkomroep zijn de diensten vanuit de Zionskerk in Uithuizen te volgen v...
lees meer
Verbeterde akoestiek bij JET BIK

Verbeterde akoestiek bij JET BIK

Leave review
De vergader- en ontmoetingsruimte van de nieuwe productielocatie JET BIK is...
lees meer