Evangelische Gemeenschap Sneek

De Evangelische Gemeenschap Sneek (EGS) is een jonge en moderne kerk die relevant wil zijn voor de moderne mens in een moderne samenleving. De EGS is een actieve gemeente. Centraal staan de zondagochtend diensten in de Hemkerk.


Kerk AV heeft voor de EGS het gehele ontwerp mogen maken en ontwikkelen voor alle audio-, beeld-, camera- en lichttechnieken. Het totaal van alle aanwezige voorzieningen maakt dat het gebouw uitermate geschikt is voor een verscheidenheid aan activiteiten.


Voor anderstalige gasten is een draadloos vertaalsysteem. De bezoekers kunnen een keuze maken uit twee verschillende talen. Bijkomend voordeel dat luisteraars hun eigen geluidsniveau kunnen bepalen. De bezoekers zijn hierdoor verzekerd van een goede verstaanbaarheid en betrokkenheid bij de dienst.

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf Inferno Audio Visueel. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.

Achtergrondmuziek Visser Leeuwarden

Achtergrondmuziek Visser Leeuwarden

Leave review
Achtergrondmuziek voor 6000 m2 productiehallen en kantoren van Visser Leeuw...
lees meer
AV installatie The Shamrock Harlingen

AV installatie The Shamrock Harlingen

Leave review
Een multifunctionele audiovisuele installatie voor The Shamrock, de nieuwe ...
lees meer
Geluidsinstallatie Demaco

Geluidsinstallatie Demaco

Leave review
Achtergrondmuziek voor 3600 m2 productiehallen van Demaco Holland. Met 11 p...
lees meer